Vi söker CAD konstruktör

Är du vår nya CAD konstruktör?


Ö-varvet har en historik med över 100 år inom varvsnäringen, nu expanderar vi ytterligare!


Varvet är beläget i Göteborgs norra skärgård i Öckerö kommun och är ett nybyggnads- och
reparation/servicevarv som utför torrsättning, reparation/service, ombyggnation, nybyggnation och marinelektronik på Öckerö.


Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i takt med kommande projekt och utmaningar inom varvsnäringen, en rolig och utvecklande resa där du får vara med och påverka framtidens arbete.

Du har en stark drivkraft i att skapa något nytt där du med stort hjärta och engagemang kan tillföra vår verksamhet kompetens till att visualisera praktisk erfarenhet till nästa generations arbetssätt.

Vi söker en konstruktör som har arbetslivserfarenhet med att arbeta med AutoCAD och 3d modellering.

Meriterande men inget krav är om man tidigare arbetat med 3D scanning och skapat konstruktionsritningar inom den marina sektorn.

Vi hoppas att du älskar teknik och konstruktion och strävar alltid efter att hitta nya kreativa lösningar på diverse olika problem. Du bör känna igen dig i egenskaper som lösningsorienterad, engagerad och lyhörd för att komplettera vår organisation.

Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling.

Omfattning
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning och börjar med en visstidsanställning på 6 månader på Ö-varvet i Öckerö kommun.

Kvalifikationer

  • Lägst gymnasial utbildning eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot konstruktion inom AutoCad eller liknande arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt.
  • Arbetslivserfarenhet och god kunskap med arbete i AutoCad
  • Har förståelse och kunskap av en 3D process i konstruktion och produktions drivande syfte
  • Goda kunskaper i svenska och engelska. Både tal och skrift.

Omfattning: Heltid

Om ni vill veta mer om tjänsten går det bra att kontakta Dick Andersson, tel: 031- 756 04 52, mail: Dick.andersson@ovarvet.se

Ansökan mailas eller skickas till:

jobb@ovarvet.se

Ö-varvet AB
Dick Andersson
Box 1083
475 22 Öckerö