_PO32785

Vi söker maskinoperatör

Vi söker maskinoperatör för manuell svarvning och fräsning.

Ö-varvet är ett nybyggnads- och reparation/servicevarv som utför torrsättning, reparation/service, ombyggnation, nybyggnation och marinelektronik på Öckerö

Vi har även produktion på Hönö där alla mekaniska arbeten som ex. tillverkning av vinschar samt stål- och aluminiumkonstruktioner utförs.

Vi har en väletablerad försäljning och tillverkning av vinschar och tråltrummor på vår anläggning på Hönö. Vinschar och trummor konstrueras utefter kundens specifika krav och med målsättning att hitta en konstruktion som ger den optimala lösningen för kunden.

Vi söker nu en maskinoperatör som har stor skicklighet i manuell svarvning och fräsning. Du kommer att ingå i vårt härliga gäng på Hönö, men kan också komma att arbeta på Öckerö då behov finns.

Kunskap:

Du som söker skall ha god kunskap och erfarenhet av svarvning och fräsning i manuella maskiner. Du behärskar ritningsläsning och mätteknik, då du kommer att arbeta från ritning till färdig produkt. Vi arbetar med material som aluminium, rostfritt, stål och brons. Du är flexibel, noggrann och självgående.

Omfattning: Heltid

Om ni vill veta mer om tjänsten går det bra att kontakta Johanna Backman, tel: 031- 756 00 06, mail: johanna.backman@ovarvet.se

Ansökan mailas eller skickas till:

johanna.backman@ovarvet.se

Ö-varvet AB
Johanna Backman
Box 1083
475 22 Öckerö